Novosti

100 najvećih u Crnoj Gori

28.05.2018

Kompanija StructurARCH Group _ SAG našla se među 100 najvećih u Crnoj Gori. Kompanija je uvršćena u 100 najboljih mikro preduzeća, po dobiti u 2017. godini.

Projekat „100 najvećih u Crnoj Gori“ se realizuje uz podršku Privredne komore Crne Gore. Projekat se realizuje od 2018. godine. Najuspješnije kompanije Crne Gore predstavljaju se u jedinstvenoj specijalnoj publikaciji „Poslovne novine - 100 najvećih u Crnoj Gori“, koja se javnosti prezentuje na gala svečanosti, u maju mjesecu svake godine, prilikom dodjele priznanja najuspješnijim crnogorskim kompanijama. Gala svečanost okuplja istaknute predstavnike iz biznisa, visoke državne zvaničnike i diplomate.

Cilj projekta „100 najvećih u Crnoj Gori” je da doprinese razvoju i jačanju pozitivne poslovne klime kroz promociju pozitivne poslovne prakse, najvećih i najprofitabilnijih kompanija, kao i najvećih poslodavaca. Takođe, ovaj pokazatelj omogućava veću prepoznatljivost i promociju crnogorskim kompanijama, koje koriste pravo da se žigom „100 najvećih u Crnoj Gori” predstave klijentima, poslovnim partnerima i društvenoj zajednici, poručujući da pripadaju grupi najznačajnijih kompanija u Crnoj Gori.


Podijelite na: