Novosti

StructurARCH Group dobitnik Solvent Rating zlatnog sertifikata poslovne izvrsnosti

02.09.2019

Kompanija StructurARCH Group _ SAG ispunila je najviše kriterijume boniteta izvrsnosti u 2016, 2017 i 2018. godini, čime je postala počasni dobitnik zlatnog sertifikata poslovne izvrsnosti, koju dodjeljuje  kompanija Solvent Rating.

Dobijanjem prestižnog sertifikata kompanija StructurARCH Group _ SAG upisala se u sami vrh bonitetnih privrednih društava u Crnoj Gori.

Sertifikovanje uspješnih firmi je dugogodišnja međunarodna praksa, koja omogućava sertifikovanim firmama veći ugled i prednost u odabiru, u odnosu na ostala preduzeća.

Nosioci sertifikata poslovne izvrsnosti se nalaze u najužem miljeu od 1.9% firmi u Crnoj Gori.

Sertifikat poslovne izvrsnosti se izračunava na osnovu 18 parametara uspješnosti i likvidnosti (finansijski izveštaj), statusa solventnosti preduzeća, blokada računa i suđenja.

Ovo priznanje izvrsnosti definiše dugogodišnji kvalitet poslovanja, koje nosioce istog svrstava u sam vrh domaće privrede. Svrha ovog prestižnog sertifikata je da doprinese prepoznavanju kompanije kao najstabilnijeg, najpouzdanijeg i visoko preporučenog partnera, kako na domaćem, tako i na inostranom tržištu.

GOLD sertifikat je međunarodno priznata referenca.


Podijelite na: